Contact Bouwbedrijf Stoffers b.v.
Kampweg 6
9454 PE Ekehaar
T 0592-389314
E info@stoffers.nl
Smilderweg 16
9414 AP Hooghalen
T 0593-592917
 
Industrieweg 6
8426 AA Appelscha
T 0516-431254

Onze werkwijze

Als wij een project aannemen, dan hanteren wij hiervoor een vaste werkwijze. Hieronder volgt in het kort onze werkwijze bij nieuwbouw, verbouw, renovatie & onderhoud en Zweedse woningen.

Nieuwbouw of verbouw
In een eerste gesprek brengen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart. Vervolgens maken we een schets of bouwtekening en een berekening van de kosten voor uw plannen. Wij calculeren zo nauwkeurig mogelijk, om onaangename verrassingen te voorkomen. We toetsen of uw plannen passen binnen het bestemmingsplan en het Bouwbesluit. Tijdens de uitvoering plannen we een tweewekelijks bouwoverleg, want we willen u zo goed mogelijk adviseren tijdens het bouwproces. Bouwen en verbouwen doe je immers niet zo vaak.

Renovatie & onderhoud
We helpen u graag met een totaal onderhouds- of renovatieplan. Hiermee krijgt u zicht op de noodzakelijke werkzaamheden en op de kosten die hiermee gemoeid zijn. Uiteraard is dit plan afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Zweedse woningen
Met onze architect ontwerpt u uw droomhuis. Na de schetsfase, ontvangt u onze kostenbegroting. Als de schets en begroting naar uw wens zijn, maken wij een definitieve bouwtekening. Het Zweedse bedrijf Willa Nordic gebruikt deze voor het maken van de prefab elementen van uw huis.
De binnenwanden worden in houtskeletbouw opgezet, gevuld met isolatiemateriaal, verstevigd met plaatmateriaal en afgewerkt met een gipsplaat. We kunnen de woning volledig afgewerkt of “casco” opleveren. Voor de buitenkant kunt u kiezen uit een houten- of stenen buitenmuur.

Contact
Wilt u meer weten over projecten die we al hebben gebouwd en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het uitvoeren van uw plannen, neem dan contact met ons op.

bouwbedrijf

Afgeronde projecten

Bouwbedrijf Stoffers b.v. heeft in de loop der tijd al vele projecten afgerond, klik hier om hiervan de foto's te bekijken!