Contact Bouwbedrijf Stoffers b.v.
Kampweg 6
9454 PE Ekehaar
T 0592-389314
E info@stoffers.nl
Smilderweg 16
9414 AP Hooghalen
T 0593-592917
 
Industrieweg 6
8426 AA Appelscha
T 0516-431254

Nieuwbouw

nieuwbouw

Wij weten uit ervaring dat het bouwen van een huis een enorme belevenis is. Vooraf en tijdens het traject moet u diverse keuzes maken. In dit proces zijn wij graag uw partner en denken we graag met u mee. Als u besluit een huis te laten bouwen door Bouwbedrijf Stoffers dan kan dit op twee manieren:

Traditionele nieuwbouw
In de bouwsector staat de techniek niet stil en worden verschillende onderdelen van huizen ook prefab gemaakt. Onveranderd is de fundering met daarop een betonnen vloer, gemaakt door onze vakmensen. Als de fundering is gelegd, volgt een mooi proces waarin u als opdrachtgever stap voor stap de bouw kunt volgen.

Nieuwbouw met Zweedse Kwaliteitswoningen
Net als bij de traditionele huizenbouw leggen onze vakmensen de fundering aan met daarop een betonnen vloer. De bouwtijd van een Zweedse woning op de bouwkavel is korter, omdat een deel van de bouwtijd al in de fabriek in Zweden heeft plaatsgevonden. Voor meer informatie klik hier.

Werkwijze en afgeronde projecten Foto nieuwbouw

Contact
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die er zijn, neem dan contact op met ons op. Wij helpen u graag verder!

Afgeronde projecten

Bouwbedrijf Stoffers b.v. heeft in de loop der tijd al vele projecten afgerond, klik hier om hiervan de foto's te bekijken!