Contact Bouwbedrijf Stoffers b.v.
Kampweg 6
9454 PE Ekehaar
T 0592-389314
E info@stoffers.nl
Smilderweg 16
9414 AP Hooghalen
T 0593-592917
 
Industrieweg 6
8426 AA Appelscha
T 0516-431254

Over Stoffers Bouwbedrijf, hoe het allemaal begon....

Wat is Bouwbedrijf Stoffers?
Bouwbedrijf Stoffers is een betrouwbaar, vakbekwaam en allround bouwbedrijf voor particulieren, MKB- en agrarische bedrijven en overheden met (ver) bouwplannen. De kracht van ons bedrijf zit in de wijze waarop we werken, communiceren en meedenken met onze klanten, met onderaannemers en met elkaar, om zo mooie, duurzame en innovatieve resultaten te leveren. We werken voor de klant net zo, als dat we dat voor ons zelf zouden doen.

kantoor

2012 Vernieuwen website
Mond tot mondreclame is de beste reclame, maar ook internet is een belangrijk reclamemedium. Daarom verbouwen we naast onze bedrijfsgebouwen ook onze website om weer up-to-date te zijn.

2011 Kantoor
Het nieuwe kantoor wordt in gebruik genomen.
Met een vaste groep medewerkers en onderaannemers, werken we voor klanten die via mond- tot mond-reclame bij Bouwbedrijf Stoffers komen. Evert Stoffers draagt de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan Henk Stoffers.

2009 Plannen voor uitbreiding
Plannen worden gemaakt voor het uitbreiden van het bestaande kantoor en de werkplaats, zodat de werkplaats beter bereikbaar is met de heftruck. En de ruimte tussen werkplaats en de naastgelegen loodsen wordt overdekt.

2002-2008 Groei
Machines in de machinale timmerplaats worden stapsgewijs vervangen om nog efficiënter en arbo-technisch gezien beter te kunnen werken.

2001 Opslagloodsen vervangen
Aankoop van de bossingel van de gemeente Aa en Hunze. Hierop worden de bestaande opslagloodsen vervangen en uitgebreid.

2000 Zweedse woningen
Evert en Henk gaan naar Zweden tijdens hun zoektocht naar een betrouwbare leverancier van Zweedse woningen. Henk Stoffers neemt 50% van de aandelen over van zijn vader Thijs.

1998 Extra assistentie
Henk Stoffers, zoon van Thijs, kwam in loondienst om zijn oom Evert te assisteren op kantoor.historie

1985 Brand
Door een brand wordt de hele werkplaats in de as gelegd. Met onze medewerkers wordt een nieuwe werkplaats met ontvangstruimte voor bezoekers gebouwd.

1982 Dagelijkse leiding
Thijs gaat grotendeels buiten het bedrijf werken voor het toenmalige NVOB, het Nederlandse verbond Voor Ondernemers in de Bouwnijverheid. Evert neemt op dat moment de dagelijkse leiding over van Thijs.

1950 Start Bouwbedrijf Stoffers
De zonen, Thijs en Evert Stoffers, willen op termijn het bouwbedrijf voortzetten. Daarom is besloten om het aannemersbedrijf op te splitsen en wordt bouwbedrijf Stoffers opgericht.

historie

1945 Het begon met Snoeijing en Stoffers
Hilbrand Stoffers start samen met Hendrik Snoeijing een aannemersbedrijf in Hooghalen, genaamd Snoeijing en Stoffers.

 

 

Afgeronde projecten

Bouwbedrijf Stoffers b.v. heeft in de loop der tijd al vele projecten afgerond, klik hier om hiervan de foto's te bekijken!